Spandoeken, vlaggen en doek


Spandoeken, vlaggen en textieldoeken zijn door ons leverbaar in elk gewenst formaat. Wij produceren doeken, banieren en vlaggen/wimpels in full colour op het door u gekozen materiaal.

Voor zowel binnen als buiten toepassingen. Wij gebruiken speciale verf en inkt waardoor jarenlang de vlaggen en doeken water- en UV-bestendig blijven. Bovendien blijven ook de kleuren gegarandeerd.

Materiaal

PVC-frontlit is een soepel zeildoek met PVC-coating aan beide zijden. Het polyesterweefsel is bij uitstek geschikt voor grote outdoortoepassingen. Mesh doek bevat kleine gaatjes. Door deze openstuctuur is het doek uitermate geschikt voor buitengebruik.

Blockout is een zwaar frontlit doek met een zwarte kern en daardoor ondoorschijnend en hoogwaardig dubbelzijdig te bedrukken.

Ringen

Met ringmachines kunnen wij zeilogen aanbrengen in uw reclamedoeken waardoor deze te gebruiken zijn in een buizenframe of gemakkelijk op een andere wijze zijn op te hangen. Standaard brengen wij de ringen aan om de 30, 50 of 100 cm. Of alleen op de vierhoeken.

Zomen

Vlaggen, banieren en spandoeken worden voorzien van sterke zomen zodat deze lang meegaan en bovendien goed te bevestigen zijn.

Frames

Naast het plaatsen op een bestaande achtergrond of aan een vlaggenmast, leveren wij ook frames in alle gewenste formaten. Het doek wordt dan met een speciaal elastiek gespannen. Wij begeleiden en adviseren u bij de keuze van materiaal en plaatsing. Daarbij houden we rekening met bijvoorbeeld de windbelasting, vormgeving en het materiaalgebruik. Hierdoor komt uw reklameuiting optimaal tot zijn recht.